Η Πελοπόννησος είναι η μεγαλύτερη χερσόνησος της Ελλάδας, και ένα από τα εννέα γεωγραφικά της διαμερίσματα. Πληθυσμός: 1,1 εκατ. (2011)
Η Φωτό Μου

Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: kepeme@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

....................... "Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας

"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

K. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: «Διεκδικούμε από την Κυβέρνηση άμεση νομοθετική ρύθμιση, που να προστατεύει τη λαϊκή οικογένεια από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις με γνώμονα την οικονομική της κατάσταση


Babis Karagiannopoulos


Κ. Πελετίδης: Δεν θα μείνουμε άπραγοι εάν θα μπει 
σε κίνδυνο το σπίτι,  το βιός των λαϊκών οικογενειών


K. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ 
«Διεκδικούμε από την Κυβέρνηση άμεση νομοθετική ρύθμιση, που να προστατεύει τη λαϊκή οικογένεια από πλειστηριασμούς και κατασχέσεις με γνώμονα την οικονομική της κατάσταση και να δίνει το δικαίωμα στα Δημοτικά Συμβούλια να αποφασίζουν για διαγραφές οφειλών σε αυτούς που αποδεδειγμένα ούτε μπορούν, ούτε έχουν να πληρώσουν.. 
Γιατί γνωρίζουμε ότι «στο στόχαστρο κυβέρνησης,και κομμάτων που υπηρετούν τα μνημόνια και τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς, βρίσκονται τα λαϊκά νοικοκυριά που χρωστούν μικρά ποσά»....Βεβαίως αυτή η δήλωση του Κ. Πελετίδη θα πρέπει επί τέλους να γίνει η αιτία και η αρχή να αποφασίσουμε να αφήσουμε όλοι οι Έλληνες τον ολισθηρό μονόδρομο που τάχα μας οδηγεί στην ανάπτυξη, αλλά ουσιαστικά στην υποδούλωση και στην καταστροφή, και να πάρουμε ενωμένοι και δυνατοί τον δρόμο της κοινωνικής διεκδίκησης, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελπίδας, και της δικαιοσύνης για ένα καλύτερο αύριο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ